Hírek

Elérhetőségek

TOP_PLUSZ-2.1.1-21-NG1-2022-00009

szp logo

 

 

 

 

 

 

Fejlesztés tárgya: Önkormányzati épület energetikai korszerűsítése Mátraszelén

Mátraszele önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében az iskola épületének energetikai korszerűsítésére. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg 36,3 millió forintból.

A projekt célja az épület energetikailag és gazdaságilag hatékony működtetése, a helyi önkormányzat működési költségeinek csökkentése.

A beruházás során az önkormányzat a 3142 Mátraszele, Szabadság út 66. szám alatt található iskola épületének energetikai korszerűsítését tervezi. Megvalósul az épület nyílászáróinak cseréje, a falak utólagos hőszigetelése, valamint a napelemes rendszer kiépítése. A részleges akadálymentesítés során kialakítanak egy akadálymentes mosdót, illetve az odavezető útvonalat rámpaépítéssel teszik elérhetővé.

 

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása és a lakossági szemléletformálás.

 

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP Plusz 2.1.1-21 kódszámú Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című Felhívásból valósul meg. Mátraszele Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 36,3 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el az „Önkormányzati épület energetikai korszerűsítése Mátraszelén” című, TOP_PLUSZ-2.1.1-21-NG1-2022-00009 azonosító számú pályázat 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2024.03.01.

 

 

További információ kérhető:

Mátraszele Község Önkormányzata

06-32-340-122 hivatal@matraszele.hu

Csatolmány(ok):